25.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Centrele de Relații cu Clienții CEZ nu vor avea program de lucru cu publicul în ziua de 15 august 2016

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Legislația în vigoare în domeniul muncii reglementează data de 15 august, ziua în care se celebrează Sfânta Maria, drept Sărbatoare naționala și zi libera la nivel național. Conform reglementărilor în vigoare, Centrele de Relații cu Clienții CEZ își întrerup activitatea în ziua de luni, 15 august 2016.

Începând cu data de 16 august însă, programul de funcționare va fi reluat corespunzător programului normal din zilele lucrătoare, respectiv 08:00 – 16:00 sau 08:00 – 17:00, în cazul Centrelor de Relații cu Clienții din municipiile – reședință de județ: Alexandria, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Pitești, Râmnicu Valcea, Slatina și Târgu Jiu. Pe parcursul zilei de 15 august, cu ocazia sărbătorii Sfintei Maria nu au fost planificate întreruperi programate. Totodată, echipele operative CEZ Distribuție, destinate intervențiilor în rețelele electrice, sunt mobilizate pentru a asigurara continuitatea în alimentarea cu energie electrica.

Pentru orice informații legate de serviciile CEZ, clienții pot apela INFO LINIA CEZ, număr unic de telefon 0251 929, tarif normal pentru apelurile efectuate din rețeaua națională, disponibilă NON STOP pentru a semnala orice tip de întrerupere accidentală în alimentarea cu energie electrică, iar pentru informații comerciale, zilnic, în intervalul orar 08:00 – 20:00.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare