23.3 C
Judeţul Teleorman
vineri, iulie 1, 2022

Scade numărul teleormănenilor diagnosticaţi cu COVID-19. Rata infectărilor în judeţ este de numai 1,36 la mia de locuitori

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Până astăzi, 21 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 703.776 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 641.288 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.
În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 2.878 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID-19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.
La nivelul judeţului Teleorman, rata infectărilor este de 1,36 la mia de locuitori, cel mai mic procent înregistrat în ultima lună.  În ultimele 24 de ore, numai 21 de conjudeţeni au fost diagnosticaţi cu COVID 19, iar şase pacienţi au fost reconfirmaţi pozitiv.  Din nefericire, un alt teleormănean a decedat ca urmare a infecţiei cu diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2.
Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, poliţiştii şi jandarmii au aplicat, în ziua de 20 ianuarie, 4.960 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 777.323 de lei.
De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliţiei, au fost întocmite, ieri, 2 dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 Cod Penal.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare