17.2 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

S-a aruncat de la etajul nouă. A fost găsit înfipt într-o țeavă, cu organele interne răvășite

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Într-un fel spus, Mateescu I., în vârstă de 84 de ani, a pus capăt dramei pe care o trăia. Octogenarul, o viață întreagă ofițer superior în cadrul MAPN, fusese adus din București, de către copii, într-un apartament din Alexandria. De mai bine de doi ani aceștia îl abandonaseră. Nici măcar un telefon să se informeze de starea de sănătate a celui care le-a dat viață. Era îngrijit de o vecină.

Suferind și depresiv, fostul ofițer s-a aruncat aseară (16 aprilie), în jurul orei 22.30, de la balconul apartamentului de la etajul nouă al blocului de vizavi de CEC. El a fost găsit de echipa de intervenție/descarcerare a SMURD-ului înfipt într-o țeavă de susținere a gardului grădiniței din fața imobilului, cu organele interne răvășite. Bineînțeles că nu s-a mai putut face nimic.

Încă de la primele cercetări s-a constatat că este vorba despre o sinucidere. Femeia care îl îngrijea a declarat că bătrânul trăia o adevărată dramă. Îi era dor de copii, nu cobora niciodată și nu comunica cu nimeni.

q3

q1

q2

q4

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare