Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
S-a aruncat de la etajul nouă. A fost găsit înfipt într-o țeavă, cu organele interne răvășite - Informatia de Teleorman
13.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

S-a aruncat de la etajul nouă. A fost găsit înfipt într-o țeavă, cu organele interne răvășite

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Într-un fel spus, Mateescu I., în vârstă de 84 de ani, a pus capăt dramei pe care o trăia. Octogenarul, o viață întreagă ofițer superior în cadrul MAPN, fusese adus din București, de către copii, într-un apartament din Alexandria. De mai bine de doi ani aceștia îl abandonaseră. Nici măcar un telefon să se informeze de starea de sănătate a celui care le-a dat viață. Era îngrijit de o vecină.

Suferind și depresiv, fostul ofițer s-a aruncat aseară (16 aprilie), în jurul orei 22.30, de la balconul apartamentului de la etajul nouă al blocului de vizavi de CEC. El a fost găsit de echipa de intervenție/descarcerare a SMURD-ului înfipt într-o țeavă de susținere a gardului grădiniței din fața imobilului, cu organele interne răvășite. Bineînțeles că nu s-a mai putut face nimic.

Încă de la primele cercetări s-a constatat că este vorba despre o sinucidere. Femeia care îl îngrijea a declarat că bătrânul trăia o adevărată dramă. Îi era dor de copii, nu cobora niciodată și nu comunica cu nimeni.

q3

q1

q2

q4

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

SPORTIVII DE LA CSM ALEXANDRIA KARATE AU REPREZENTAT ROMÂNIA CU SUCCES LA MONDIALELE DE KARATE SKDUN DIN GRECIA

În perioada 29.09-01.10.2023, Sala Sporturilor "Tasos Kampouris Kanithou" din Chalkida, Grecia a găzduit ediţia a 30-a CAMPIONATULUI MONDIAL de...

Articole similare