20.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Ervin Zelch, candidatul PMP pentru primăria Alexandria a recunoscut S-a lepădat de Dumnezeu ca să facă jocurile…„Satanei”!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Un băiețel firav. Ai impresia că, dacă bate vântul, îl aruncă la marginea orașului, pe imaș. Se  numește Ervin (cu „v” simplu, nu „w”) și este candidatul PMP pentru jilțul de primare al Lisăndriei.

La prezentarea de vineri, 15 aprilie, în prezența „matelotului”, Ervinică a ținut și el un spich. În fața unei săli doldora de candidați proveniți din deșeuri politice. Adică ce au respins celelalte partide.

Zelch, care nu e în stare să închege liber două vorbe, a citit ca un elev de clasa a treia B după o coală de hârtie A4. Printre alte gogomănii, el a declarat că a lăsat Biserica Ortodoxă Română, adicătelea haina preoțească, pentru a fi aproape de oameni, pentru a-i ajuta. Fiule, nu există pe lumea asta frumusețe mai mare decât aceea de a-l prezenta semenilor pe Hristos! Politica e o curvă, face parte din apanajul Satanei. Trebuie să minți, să te dedai la lucruri necurate, să faci jocuri murdare. Și matale știi bine asta!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare