29.2 C
Judeţul Teleorman
luni, septembrie 25, 2023

Călugăr ortodox, „spovedanie” cu Stela, într-o cameră de hotel din Alexandria

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Îți faci cruce! Unui călugăr ortodox, cel mai probabil aflat în tranzit prin Alexandria, i s-au aprins… ouăle după Stela, o fată cu grave probleme psihice, care se plimba, ca de obicei, pe centrul urbei.

După câteva minute de „negocieri”, unsul Domnului a momit-o cu o sticlă de suc și a invitat-o într-o cameră de hotel, pe care a închiriat-o până „mâine dimineață”, după cum a declarat.

Cei doi au „întârziat” circa cincizeci de minute, apoi au coborât cu fețele sticlind de fericire. Călugărul a apelat la un taxi pentru a merge la un supermarket de la marginea orașului, cu scopul de a se aproviziona pentru „noaptea de spovedanie”.

Întrebat de un curios, care a urmărit totul pas cu pas, de ce este atât de transpirat și bucuros, omul în haine negre și lungi, cu bonetă pe cap, de aceeași culoare, a răspuns: „De la căldurile astea!”.Curiosul a continuat: „Ați spovedit-o?” Călugărul: „Eh, nu, domne, am luat o cameră până mâine!”.

În schimb, Stela a recunoscut: „Da, m-a spovedit în camera de hotel!”.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În luna iulie, câştigul salarial mediu la nivelul judeţului Teleorman a fost de 3.278 de lei

Ultimul raport dat publicităţii de către Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman arată că, în luna iulie 2023, câştigul salarial...

Articole similare