Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Razie în târgurile săptămânale din judeţ - Informatia de Teleorman
13.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Razie în târgurile săptămânale din judeţ

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică desfăşoară acţiuni pentru asigurarea climatului de siguranţă publică şi protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicite în perioada Sărbătorilor Pascale 2016, iar în ziua de 19 aprilie a.c. a fost depistat în incinta Târgului săptămânal Lunca un bărbat din Rusăneşti, judeţul Olt, care comercializa carne fără forme legale.

Faţă de cel în cauză s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 600 lei conform HG nr.984/2005 iar carnea i-a fost confiscată.

În aceeaşi zi, în târgul săptămânal de la Lunca a fost depistat un bărbat din comuna Beciu, ce vindea porumb şi grâu boabe, fără a deţine documente de provenienţă.

Faţă de cel în cauză s-a luat măsura sancţionarii contravenţionale cu amendă în valoare de 500 lei conform Legii nr.12/1990 iar cantitatea de cereal a fost confiscată.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Prognoza METEO pentru Teleorman. Probabilitatea de ploaie în zilele de 5 şi 6 octombrie şi după 12 octombrie

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două...

Articole similare