8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Dezbaterea pe teme economice ”Turnu Măgurele-prezent şi viitor”. Invitat special, vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În Turnu Măgurele, nivelul de colaborare dintre factorii decizionali şi mediul privat este relativ scăzut. În acest context, Organizaţia PNL Turnu Măgurele organizează dezbaterea pe teme economice ”Turnu Măgurele-prezent şi viitor”, în care îl vom avea ca invitat special pe ministrul Cătălin Predoiu.

Ca atare, invităm reprezentanţii mass-media să ni se alăture vineri, 22.04.2016, începând cu ora 18.00, la Restaurantul Unicom (la Nenea Iancu) din Turnu Măgurele, pentru a desluşi împreună dilemele economice ale zonei. La întâlnire vor participa principalii investitori ai locului, alte personalităţi care au legături cu acest mediu si cetateni interesati de crearea de locuri de munca. În cadrul întâlnirii, vor lua cuvântul vicepreşedintele Cătălin Predoiu, preşedintele PNL Turnu Măgurele Claudiu-Daniel Crăcea, dar şi oameni de afaceri cunoscuţi.

Dezbaterile se vor axa, în principal, pe problemele întâmpinate de toţi aceia care au investit în mediul privat, dar şi pe proiecte de viitor, în care sunt incluse discuţii referitoare la parteneriatele publice-private, accesarea de fonduri europene, necesitatea unui parc industrial.

Ing. Claudiu-Daniel Crăcea
Preşedinte PNL Turnu Măgurele

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare