29.2 C
Judeţul Teleorman
luni, septembrie 25, 2023

Furt de energie electrică la Cosmeşti. Două locuinţe, racordate ilegal

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Videle, împreună cu reprezentanţi din cadrul S.C. Cez Distribuţie A.A. Craiova şi jandarmi din cadrul I.J.J. Teleorman, au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea sustragerilor de energie de la reţeaua de joasă tensiune, fiind depistate două imobile din comuna Cosmeşti care erau racordate la reţeaua de joasă tensiune şi sustrăgeau energie electrică prin folosirea unei instalaţii artizanale, energia consumată nefiind contorizată şi facturată de către deţinătorul reţelei electrice .

Pe numele proprietarilor celor două imobile au fost întocmite dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ” furt ” şi ” folosirea de instalaţii clandestine pentru ocolirea echipamentelor de măsurare a energiei electrice livrate ”, urmând ca la definitivarea acestora să fie propusă soluţia prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Videle .

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În luna iulie, câştigul salarial mediu la nivelul judeţului Teleorman a fost de 3.278 de lei

Ultimul raport dat publicităţii de către Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman arată că, în luna iulie 2023, câştigul salarial...

Articole similare