10.3 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, aprilie 1, 2023

Razie a poliţiştilor teleormăneni alături de colegii din alte patru inspectorate pe străzile din Capitală

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii rutieri au aplicat 55 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 30.000 lei, şi au reţinut 14 permise de conducere după o acţiune pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.
În noaptea de 07/08 august, poliţiştii Brigăzii Rutiere au acţionat în sistem integrat alături de poliţişti din cadrul I.P.J. Prahova, I.P.J. Dâmboviţa, I.P.J. Ilfov, I.P.J. Giurgiu şi I.P.J. Teleorman, pe arterele din Capitală, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanţilor la trafic şi combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive, informează Brigada Rutieră.
Poliţiştii rutieri au aplicat 55 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 30.000 lei, şi au constatat 7 infracţiuni-3 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive şi 4 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea au fost reţinute 14 permise de conducere pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi 7 permise de conducere pentru infracţiuni la regimul rutier. În cadrul acţiunii au fost reţinute 12 certificate de înmatriculare şi 4 seturi de plăcuţe de înmatriculare.
Astfel, un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei sub influenţa substanţelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul că aceasta a consumat cocaină. În cauză a fost condus la sediul I.N.M.L. în vederea prelevării de probe biologice şi a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare