1.8 C
Judeţul Teleorman
luni, decembrie 11, 2023

Raluca Fedeleș, noul vicepreședinte al Consiliului județean Teleorman

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Convocați vineri, 5 martie, în ședință extraordinară, consilierii județeni au votat din nou pentru alegerea celui de-al doilea vicepreședinte de consiliu județean.
Cu o singură absență din rândul consilierilor județeni, în urma votului exprimat de către aleșii județeni, consilierul județean liberal Raluca Fedeleș a obținut 17 voturi “pentru”, obținând mandatul de vicepreședinte al Consiliului județean Teleorman.

Astfel, Consiliul județean Teleorman are din nou doi vicepreședinți PNL și un cuvânt greu de spus în atragerea de fonduri pentru dezvoltarea județului Teleorman.

Tot în cadrul ședinței extraordinare au fost din nou supuși alegerii din rândul consilierilor județeni a membrilor în Consiliile de Administrație la Biblioteca Județeană “Marin Preda”, Muzeul Județean Teleorman și Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP). Toate propunerile PNL Teleorman pentru au obținut în totalitate voturile consilierilor prezenți.

La Biblioteca Județeană a fost ales membru în Consiliul de Administrație, consilierul județean liberal Florin Titirișcă.

În cadrul Consiliului de Administrație al Muzeului Județean Teleorman a fost ales membru consilierul județean liberal Dan Popescu, iar din Consiliul de Administrație al ATOP vor face parte consilierii județeni liberali Emilian Vrăjitoarea, Ciprian Cocu, Lefterie Comănescu și Mihai Mohora, obținând, în totalitate, voturile consilierilor județeni prezenți la ședința extrordinară.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

ITM Teleorman, acţiune de verificare privind utilizarea echipamentelor de muncă şi a tehnologiilor in parchetele forestiere

Pe parcursul anului 2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman a desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care...

Articole similare