18.8 C

Comunicat de presă al deputaților Calotă Florică Ică și Maria Stoian

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Deputații Calotă Florică Ică și Maria Stoian au decis retragerea inițiativei legislative pentru modificarea și completarea Legii grădinilor zoologice și acvariilor publice nr.191/2002.
„Ținând cont de dezbaterile publice generate de inițiativa legislativă, am hotărât retragerea acesteia din procedura legislativă, printr-o solicitare pe care am înregistrat-o în cursul zilei de ieri la Parlament.
În perioada următoare vom organiza consultări pe această temă și cu reprezentanții ONG-urilor care militează pentru protecția animalelor, astfel încât împreună să găsim soluția optimă și oportună, înainte ca proiectul să fie supus dezbaterii și adoptării în Parlament.
Astfel, dorim să identificăm cea mai bună soluție pentru situația suprapopulării grădinilor zoologice cu anumite specii de animale, situație care determină în multe cazuri supraaglomerarea țarcurilor cu unele specii de animale sălbatice și cazarea acestora în condiții improprii”, au precizat cei doi deputați.

Biroul de presă al PNL Teleorman

- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img