8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

(puțin pamflet) Claudiță Daniel, băiatul second-hand al politicii turnene…

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Acest băiat, cu un prenume de profet, necunoscut mulțimii, Daniel, se tot aventurează să intre în groapa cu lei. De fiecare dată, din păcate pentru frizura lui de șmecheruț, a fost mușcat de mușchiul gambei și, de durere, a căzut în genunchi. Mai pe românește, Claudiță se tot crăcește să ajungă și el primar, dar locul doi i se potrivește de minune. Supărat rău pe viață că a pierdut duminică, a postat pe pagina lui de facebook că se va retrage din politică. Definitiv și irevocabil. E cea mai bună hotărâre. Păcat că nu a luat-o mai demult. Nu e târziu niciodată! Se va ocupa exclusiv să capteze razele solare și să le transforme în energie electrică pentru becurile din grajdurile țăranilor. În timpul liber, va completa integrame și rebusuri în parcul central, surâzând și plecându-și capul când un concetățean îl va saluta: „Să trăiți, domnule primar! Iar n-ați ieșit? Lăsați, viața e lungă, poate peste patru ani mai prindeți nițică experiență!” Claudiu îi va răspunde cu nonșalanță: „Ehe, e mare lucru să ocupi și poziția a doua! Medalia de argint îmi strălucește la gât! Ce se bucurau românii când Halep era pe locul doi! O să iasă la pensie și Cuclea Serena Williams Dănuț ăsta și-atunci, cu siguranță, voi da lovitura!”

Cel mai mult suferă ale(r)gătorii din Odaia și Măgurele. Încă patru ani vor avea wc-urile în fundul curții și trotuare pline cu iarbă. Ieri, 753 de localnici au închiriat zece autobuze și i-au înconjurat vila lui Crăcea din București. Au venit cu sandwich-uri din pâine de țest, umplute cu ouă-ochiuri de rață leșească. L-au ovaționat: „Cră-cea! Cră-cea! Crăcea pentru noi, a ajuns pe locul doi!”.

Profund marcat, cu lacrimile jucându-i pe globii oculari, Daniel și-a aranjat nodul cravatei, și-a înnodat bine cordonul de la halat și a cuvântat: „Oameni buni, ce-aș putea face eu pentru voi? Am comandat câteva toalete ecologice, ca să nu vă pișați pe gardul meu. Vă mulțumesc pentru solidaritate. Acum, vă rog frumos să vă întoarceți. Nu am bani să vă plătesc transportul, i-am cheltuit pe broșuri și fluturașe. Dar nu degeaba. Vă puteți șterge cu ele la cur. Dar apăsați bine, că sunt lucioase. Și aveți grijă să nu vă scape degetul! Drum bun, frățiorii mei! Vă aștept peste patru ani să ne amărâm împreună!”.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare