28.1 C
Judeţul Teleorman
luni, septembrie 25, 2023

Alexăndrenii ar putea merge din nou la vot. Asociația Pro Democrația a solicitat BEC reluarea alegerilor

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

”Asociaţia Pro Democraţia (APD) organizaţie neguvernamentală, non-profit şi neafiliată politic, s-a implicat în observarea alegerilor pentru administrația publică locală din data de 5 iunie a.c”, se arată într-un comunicat de presă.

La nivelul întregii țări, Asociația a avut peste 800 de observatori, câteva zeci fiind prezenți și în județul Teleorman.

Asociația Pro Democrația consideră că la Alexandria trebuie reluat procesul de votare, din cauza greșelilor de tipărire ale buletinelor de vot, pe motiv că suspendarea procesului de vot pe o perioadă de 4 ore a dus la restrângerea drepturilor cetățenilor. Conform art. 89 alin (1) din Legea 115/2015 întreruperea votării nu poate depăși maxim 2 ore. Astfel, suspendarea procesului pentru o durată de mai multe ore duce la reluarea procesului.

În comunicatul Asociației se mai spune că s-a depus la Biroul Electoral Central și Biroul Electoral Județean Teleorman o sesizare.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În luna iulie, câştigul salarial mediu la nivelul judeţului Teleorman a fost de 3.278 de lei

Ultimul raport dat publicităţii de către Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman arată că, în luna iulie 2023, câştigul salarial...

Articole similare