29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

ALEGERI LOCALE ÎN SIGURANŢĂ!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţia Română a luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor locale.
Aproape 750 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman vor fi angrenaţi în misiuni, pentru buna desfăşurare a procesului electoral.
Obiectivele urmărite de oamenii legii în cadrul acestor misiuni sunt paza secţiilor de votare, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea unor evenimente negative precum şi aplicarea cu fermitate, corectitudine şi echidistanţă a prevederilor legale atunci când se constată încălcări ale legii.
Peste 390 de poliţişti se vor afla în stradă, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale, în această perioadă.
De asemenea, dintre cele 334 de secţii de votare constituite la nivelul judeţului Teleorman, poliţiştii vor asigura măsuri de pază şi protecţie la 194 de secţii.
Totodată, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, vor acţiona, conform competenţelor, 132 de poliţişti, constituiţi în 44 echipe operative.
A fost stabilit şi un efectiv de rezervă format din 18 poliţişti, care va fi în permanenţă pregătit să acţioneze, împreună cu structurile de jandarmi, dacă situaţia operativă o va impune.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare