24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

(puțin pamflet) Băăă, proștilor!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Zic unii (și chiar cred) că, dacă vrei să te realizezi, musai să te bagi în politică. Apoi, să candidezi pentru o funcție aleasă. Poate, poate reușești să convingi oamenii să te voteze. Dacă nu, capeți notorietate și la următoarele alegeri ai speranțe.

Mă uit la candidații pentru funcția de primar al Alexandriei. În afară de Victor Drăgușin și Florin Titirișcă, niciunul dintre ei nu-și justifică candidatura (intenționat am făcut o cacofonie). Niște neica-nimeni, niște trepăduși, care nu știu să scoată o propoziție inteligentă pe gură. Vânzători de coșciuge și de „treierătoare”. Se aruncă ca (încă o cacofonie intenționată!) proștii într-o luptă cu final previzibil. Asta e politică de tarabă. Orgolii mărunte. Gândire primitivă. Nu știe…Stânga ce face Dreapta! Cum să candidezi când ești conștient sută la sută că șansele tale sunt zero?! Și mai ales că alegerile se susțin într-un singur tur de scrutin.

Înțelept ar fi fost ca cei de dreapta să se așeze frumos la masa negocierilor și să-l susțină pe candidatul PNL, care, potrivit sondajelor de opinie, este singurul care are șanse să-l învingă pe cel al PSD. Pentru că procentele de 1,2,3 % sunt furate din electoratul lui Florin Titirișcă. E greu să gândești cu mintea, când nu ai…creier!!!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare