35.8 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iulie 13, 2024

Prefectul Dan Carmen Daniela, în centrul unui nou scandal

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Liberalii teleormăneni o acuză pe Dan Carmen Daniela, prefectul județului, de prea multă îngăduință în cazul viceprimarului din Siliștea, Stoica Marinel. Anul trecut, la începutul lunii noiembrie, vicele a fost declarat incompatibil, printr-o decizie definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Însă, din motive necunoscute, prefectul a uitat să emită ordinul de încetare a mandatului înainte de termen. Liberalii reclamă faptul că tergiversarea ar fi fost una voită, dat fiind faptul că Stoica Marinel este membru al PSD.

Referitor la acuzele ce i se aduc, prefectul județului a declarat că ”raportul definitiv se comunică de către ANI consiliului local care, conform legii, constată prin hotărâre încetarea mandatului”. În cazul viceprimarilor, a mai spus Dan Carmen Daniela, Raportul nu se comunică prefectului. Competența prefectului este atunci când este vorba de primar.

Secretarul localității Siliștea, Adrian Anghel Necula, a afirmat că, până la acest moment, pe adresa unității teritorial administrative nu a venit vrun document din care să reiasă că viceprimarul a fost declarat incompatibil.

Reamintim că Stoica Marinel, viceprimar Siliştea, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 22 mai – 09 noiembrie 2013, întrucât a deţinut, simultan, funcţia de viceprimar al comunei Siliştea şi calitatea de reprezentant în A.G.A. a S.C. PRESTĂRI SERVICII SILIŞTEA S.R.L.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare