15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Pe la noi prin Teleorman, cazuri şi (ne)cazuri

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Reţinuţi pentru 24 de ore…  

Poliţiştii din municipiul Turnu Măgurele au continuat cercetările privind comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere în incinta unui local din zonă, fapte comise în ziua de 26 martie 2016, împotriva a patru dintre cei cinci autori fiind luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, iar Instanţa de Judedecată dispus măsura neprivativă de libertate a controlului judiciar, pe durată de 60 zile.

 

Un ploscean fura de pe o… bicicletă!

Poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie Nanov au depistat în flagrant, în ziua de 29 martie, un bărbat în vârstă de 53 ani Plosca, în timp ce sustrăgea mai multe bunuri dintr-o pungă de pe o bicicletă rezemată de zidul unui magaz.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, urmând a se propune soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

 

Septuagenar, beat la volan

Marţi, 29 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipale Turnu Măgurele au depistat un bărbat în vârstă de 77 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mircea Vodă, cu toate că se afla sub influenţa alcoolului. Rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

 

N-avea voie, dar tot conducea!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au acţionat în ultimele 24 de ore pe linia prevenirii şi combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 3310 lei. De asemenea, a fost reţinut şi un permis de conducere.
Totodată, a fost depistat pe DE 70 un tânăr în vârstă de 21 ani, din Roşiorii de Vede, în timp ce conducea un autoturism, cu toate că avea exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drum public suspendată.
În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

 

Conducea un autoturism neînmatriculat, cu număr fals

În ziua de 29 martie, poliţiştii din Videle au depistat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitate, în timp ce conducea pe strada „Şoseaua Piteşti” un autoturism care nu era înmatriculat, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare erau false.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul având numerele de înmatriculare false”, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

 

L-au… înhăţat!

Marţi, 29 martie, poliţiştii Postului de Poliţie Tătărăştii de Jos au pus în aplicare un M.E.P.I. emis de catre Judecătoria Videle, pe numele unui tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Tătărăştii de Jos, care este condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de „furt calificat”.
Cel în cauză a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Urmăriţi în vederea depunerii acestuia în Penitenciarul Giurgiu.

 

Amendă şi confiscarea lemnelor    

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Teleorman au desfăşurat în ziua de 29.03.2016 o acţiune pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, acţiune desfăşurată în comun cu reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Bucureşti. În urma acestei acţiuni, a fost depistat, pe DE 70, pe raza comunei Buzescu, un bărbat din comuna Bughea de Sus, judeţul Argeş, care transporta cu o autospecială lemn de foc, iar cantitatea nu corespundea cu datele consemnate în avizul de însoţire.
Faţă de cel în cauză s-a luat măsura sancţionarii contravenţionale cu amendă în valoare de 2.000 lei, conform Legii nr.171/2010 şi s-a dispus confiscarea materialului lemons în cantitate de 2,157 mc.

 

Cartuşe la… domiciliu!

În ziua de 29.03.2016 , poliţiştii din cadrul Serviciului A.E.S.P. au executat o acţiune pe linia respectării prevederilor art. 342 din N.C.P, privind regimul armelor si munitiilor pe raza comunei Pietroşani. S-au desfăşurat trei percheziţii domiciliare în baza mandatelor emise de Judecătoria Zimnicea.
La una dintre locaţiile percheziţionate, locuinţa unui bărbat din Pietroşani, au fost depistate 22 cartuşe de vânătoare calibrul 16, deţinute ilegal, muniţie care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.
În continuare se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii prev. şi ped. de art.342, alin.1 din C.P.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare