17.2 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Lansarea candidaților PNL în Teleorman. Vasile Blaga: „Dragnea e mai rău decât Ponta”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Azi, 30 martie, pe platoul Casei de Cutură din Alexandria, în prezența a aproximativ trei mii de membri liberali și simpatizanți, a avut loc lansarea candidaților PNL pentru funcția de primar din localitățile teleormănene. Conform copreședintelui Cristi Barbu, au fost validate 87 din 97 de candidaturi, urmând ca celelalte 10 rămase să fie date publictății săptămâna viitoare, după ce se definitivează sondajele de opinie.

La eveniment au participat cei doi copreședinți liberali la nivel național, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, vicepreședintele Teodor Atanasiu și alte personalități politice PNL.

Lansarea candidaților a fost precedată de o conferință de presă scurtă și la obiect, prezidată de cei doi lideri naționali și copreședinții Eugen Pîrvulescu și Cristi Barbu.

Alina Gorghiu a criticat vehement parlamentarii PSD care s-au opus astăzi reținerii și arestării deputatului Sebastian Ghiță, acțiune propusă de DNA, și speră ca electoratul să-i sancționeze pe social-democrați la alegerile locale și parlamentare de anul acesta. Domnia sa a făcut referire la succesul obținut privind indemnizația pentru mame, dar și la faptul că, fiind în opoziție, liberalii au reușit să dubleze alocația pentru copii.

„E greu să fii liberal în Teleorman, aproape imposibil. Unii spun că e o provocare. Avem o ofertă de candidați foarte bună. Oameni noi, tineri, de perspectivă. Exemplul cel mai elocvent îl reprezină Eugen Pîrvulescu, copreședintele PNL Teleorman, candidatul nostru la președinția Consiliului Județean. Energic, bun strateg, altruist, profesionist, vrea să schimbe un sistem închis, nociv și să construiască ceva pentru județul în care s-a născut. Mă indignează faptul că Teleormanul ocupă primul loc la rata șoajului pe țară, cu un procent de 10,97%. A depășit negativ Vasluiul. Avem cod roșu de șomaj. Acest lucru este de neimaginat, în condițiile în care cei care au guvernat totdeauna în Teleorman dețin funcții importante în statul român iar tinerii nu-și găsesc un loc de muncă. Cum să investești 18 milioane de euro în două stadioane, în loc să investești banii și să creezi locuri de muncă? E o anomalie. Da, sunt bune și stadioanele, dar numai după ce asiguri un trai decent oamenilor. Electoratul trebuie să conștientizeze realitatea  și să voteze împortiva „ctitorului” Dragnea. Din păcate, Liviu Dragnea are în Teleorman  tot ce înseamnă rețea de surse umane. Teleormănenii merită mult mai mult. Să analizeze județele conduse de liberali și vor realiza ce înseamnă acest fapt. Ponta a promis un milion de locuri de muncă , ne-a dat afară de la guvernare și a realizat aproape nimic. Plus… minus 25 de kilometri de autostradă! ” a declarat Gorghiu.

Copreședintele Vasile Blaga, pragmatic și tranșant, după cum îl știm, a spus lucrurilor pe nume: „Am venit la Alexandria să sprijinim colegii din Teleorman. Dragnea are toate structurile. Teleormanul are cea mai mare scădere economică la nivel național, minus 2%, în condițiile în care economia a crescut cu 2,4%. Județul a trimis către bugetul de stat 240 de milioane de euro și a primit 580. Bani care s-au dus către primăriile PSD și către primarii care au trecut la acest partid prin celebra ordonanță. Vă spun cu mâna pe inimă, Dragnea e mult mai rău decât Ponta. Niciodată nu voi putea înțelege cum acest om poate fi atât de indiferent față de un județ care l-a propulsat. Cum să deții tu frâiele puterii și să nu creezi un loc de muncă?!”

„Sper ca teleormănenii să conștientizeze cât rău a făcut PSD-ul acestui județ. Partidul ăsta l-a adus pe primul loc la șomaj. L-a sărăcit. E timpul ca administrațiile locale și cea județeană să fie conduse de liberali. E atât de necesară schimbarea” a ținut să precizeze Eugen Pîrvulescu, copreședintele PNL Teleorman.

PNL2

PNL3

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare