25.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

(puţin pamflet) Amantlâc cu… happy end!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

De ziua Femeii, nu am găsit un loc într-un restaurant sau un bar să beau o cafea cu amic. Bărbaţii şi-au luat nevestele de mână şi le-au invitat la o masă festivă. Dans, hore, declaraţii de dragoste, mâncăruri alese şi băuturi fine. Şi zici că n-au rumânii bani!
Nici politicienii nu au fost mai prejos. Au împărţit flori la greu prin tot judeţul, cu speranţa că femeile nu le vor uita gestul şi le bagă numele în urna de vot.
Pentru cetăţenii acestei ţări, faptul de a merge la un restaurant select se traduce prin a face parte din lumea bună. Se cred interesanţi, refulează, călcându-şi în picioare frustrările. E singura modalitate de a ieşi în evidenţă. Şi de a avea subiecte de discuţii. Mai mult nu pot. Contează maţul. Şi câţi bani ai. Principiile, judecăţile de valoare nu se lipesc de ei precum apa de gâscă.
Taman de ziua aceasta, în care se sărbătoreşte femeia, un cuplu din Alexandria, cunoscut multora dintre noi, a trecut prin momente…grele! El i-a spus soţiei că trebuie să plece urgent împreună cu partenerul de afaceri pentru a semna un contract cu o firmă din Cluj şi că se va înapoia a doua zi, spre seară. Omul şi-a luat amanta şi a poposit cu ea la un hotel situat la 30 de kilometri distanţă de Turnu Măgurele. Rămasă singură, nevasta a apelat la amantul divorţat. S-au gândit ei să sărbătorească undeva, în afara Alexandriei. Colac peste pupăză, iubitul i-a propus acelaşi…hotel: „ E linişte, nu ne cunoaşte nimeni. Are restaurant unde se mănâncă cel mai bun borş pescăresc. Ştiu că-ţi place peştele!”
Drama este că în timpul prânzului s-au întâlnit! Toţi patru au rămas cu gura căscată. Soţia i-a reproşat soţului şi amantei: „Ştiam că vii aici, ce, mă credeai proastă? Am apelat la un coleg de serviciu să mă însoţească. De când te urmăresc eu?! Iar tu, fă, curvo, nu ştiai că boul ăsta e căsătorit? Cum poţi sparge o familie?” Bărbatul, stupefiat, i-a replicat: „Mi-a zis mie Romi că ai un amant, dar nu mi-a venit să cred!” Femeia: „Ei, na, nu ţi-a venit să crezi! Păi, mie mi-a venit să cred că tu mă înşeli?!”
Într-un final, au sărbătorit împreună Ziua Femeii, povestindu-şi fiecare povestea de iubire, împrejurările în care s-au cunoscut.
Întorşi acasă, după multe dispute, soţii au ajuns la concluzia că trebuie şters totul cu buretele şi să înceapă o viaţă nouă. Pentru că nu aveau în bibliotecă o Biblie, şi-au jurat credinţă veşnică pe o icoană cu chipul lui Arsenie Boca!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare