15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

(Puţin pamflet). Alin Bucur, Alinuţă, Alioşa…

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Vorbeşte în reluare. Îi tragi cuvintele cu forcepsul. Nu are ce să spună. Printr-o întâmplare-minune a ajuns deputat de Teleorman. Când prostimea belea ochii la televizor până în zori şi înghiţea en-gross inepţiile debitate de un escroc, Dan Diaconescu, şeful OTV şi liderul PPDD. Actualmente, puşcăriaş cu acte în regulă. Individul se numeşte Alin Bucur. Zice că e absolvent de Drept, la o particulară. Îl poţi zgâlţâi la infinit şi tot nu-i cade din guriţă o propoziţie referitoare la specialitatea înscrisă pe diplomă. Pentru că omul nu le are! Băieţel de bani gata, odrasla lui nea Costel, fostul patron al echipei de fotbal Gloria Buzău, şi-a forţat intelighenţia şi a urmat cursurile Institutului Diplomatic Român. Băi, mă leşi?!
Nu am stat să verific informaţia referitoare la faptul că Alioşa a fost un împătimit al jocurilor de noroc. E treaba lui ce vicii sau hoby-uri are. Însă, ca politician este zero. Barat. Nu s-a evidenţiat cu absolut nimic. Poate doar cu trecerea din PPDD la Grupul Parlamentarilor Independenţi, apoi să îmbrace haina politică a Generalului Izmană. Întrebat într-un interviu ce înseamnă UNPR, a dat-o-n crăci: „ăă, Uniunea Naţională… (n.r.-20 de secunde de tăcere apăsătoare-adevărul.ro)!!!
Luat la puricat, Alin Bucur, neavând ce să arate şi să demonstreze, vrea să impresioneze emoţional: „Am suflet bun!”. Băăăă, în Legislativ nouă ne trebuie oameni bine pregătiţi, care să aibă idei, să le transpună în practică pentru binele general!
Cred că am mai scris despre mecla (DEX: „faţă, figură omenească”) a acestui parvenit în ale politicii. Să tot faci eforturi şi nu observi o urmă de inteligenţă. Lipsită de expresivitate. Anostă. Eh, cu toate acestea, e pe cai mari! Nu e de colea să fii parlamentar, cu leafă babană, uşi deschise şi poziţie socială! Şi când te gândeşti că personalităţi ale vieţii ştiinţifice şi culturale româneşti îşi duc traiul de azi pe mâine, nu-ţi vine să înnebuneşti şi să nu-ţi mai pese de ţara asta condusă de submediocri şi corupţi?
Aloooo, teleormăneni, nu mai aplicaţi ştampila de vot pe alde neica nimeni!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare