25.3 C
Judeţul Teleorman
vineri, iulie 1, 2022

Profesorii teleormăneni, nemulţumiţi de îngheţarea salariilor. Aceştia au cerut subprefectului să transmită Executivului revendicările lor

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La sfârşitul săptămânii, în Sala mare a Palatului Administrativ, a avut loc şedinţa Comisiei de Dialog Social Teleorman, la solicitarea Sindicatului „Spiru Haret” Teleorman-Afiliat la Federaţia Sindicatelor din Educaţie „SPIRU HARET”.
Ordinea de zi a întâlnirii a cuprins subiecte legate de aplicarea prevederilor Legii nr. 153/2017-legea cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, stabilirea sporului pentru condiţii de muncă, prin raportare la salariul de bază aflat în plată, dotarea corespunzătoare a unităţilor de învăţământ cu dispozitive şi echipamente, decontarea integral a cheltuielilor de navetă pentru personalul din învăţământ.
La întâlnirea prezidată de subprefectul judeţului Teleorman, doamna Nicoleta Voicu, au participat reprezentanţi ai serviciilor publice deconcentrate, confederaţiilor sindicale şi confederaţiilor patronale-membri ai Comisiei de Dialog Social Teleorman şi invitaţi din partea unităţilor de învăţământ, respectiv reprezentanţi ai Sindicatului „Spiru Haret”-Filiala Teleorman.
Reprezentanţii Sindicatului „Spiru Haret” Teleorman au solicitat găsirea unor soluţii astfel încât angajaţii din sistemul de învăţământ preuniversitar să poată beneficia de drepturile legale privind salarizarea, fiind nemulţumiţi de îngheţarea salariilor începând cu data de 01.01.2021. Subprefectul Nicoleta Voicu a dat asigurări cu privire la deschiderea Guvernului României referitoare la situaţia personalului din învăţământ şi a precizat că va înainta Executivului revendicările transmise de Sindicatul „Spiru Haret”-Filiala Teleorman.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare