Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Primarul din Crevenicu-Teleorman a cerut adeverințe medicale pentru... morții nedeplasabili! - Informatia de Teleorman
28.3 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Primarul din Crevenicu-Teleorman a cerut adeverințe medicale pentru… morții nedeplasabili!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Morții din Teleorman vor vota și în alegerile locale din iunie. De data aceasta, cu ajutorul urnei mobile. Primarul din Crevenicu, Iancu Adrian Constantin, și viceprimarul, Ștefănescu Petre, au întocmit o listă cu persoanele ce nu se pot deplasa la secția de votare și au cerut medicului din localitate eliberarea unor adeverințe în acest sens. Lista cuprinde 57 de cetățeni, adică peste 5% din populația cu drept de vot din Crevenicu și satul Rădulești. Printre oamenii „cu probleme medicale”, se regăsesc și trei persoane decedate, două femei și un bărbat.

Povestea este una cât se poate de reală. Joi, 25 mai, la cabinetul medicului din Crevenicu s-au prezentat primarul Iancu Adrian Constantin și viceprimarul Ștefănescu Petre, impunându-i acestuia să elibereze respectivele adeverințe. Doctorul i-a refuzat politicos, explicându-le că nu există motive temeinice medicale și că nu are chef să încalce legea.

A doua zi, cei doi au trecut la amenințări josnice. Cu un tupeu de neimaginat, l-au anunțat că îl vor da afară din cabinetul medical, că-i vor întrerupe curentul electric și că nu o să mai fie medic în localitate. Bineînțeles că medicul nu s-a lăsat intimidat. Legea e lege.

Consternat de cele întâmplate, un cetățean a depus o plângere penală la poliția orașului Videle, în care le-a relatat oamenilor legii cele întâmplate. O echipă operativă s-a deplasat la fața locului, pentru a cerceta dacă cele sesizate sunt adevărate. A fost invitat doctorul pentru a da o declarație. Acesta a confirmat întreaga poveste.

Cazul de la Crevenicu este unul de o gravitate fără precedent. Nesimțirea a atins cote alarmante. Se impune luarea măsurilor de rigoare. Cum mai poate un primar ca Iancu Adrian Constantin, care acționează în stil mafiot, să conducă destinele unei localități?!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Gaze naturale, în zeci de comune din Teleorman. Ordinul privind aprobarea listei localităților și sumele alocate a fost semnat

Veste bună pentru cetățenii din Teleorman. Ministrul Dezvoltării a semnat ordinul privind aprobarea listei obiectivelor de investiții și sumele...

Articole similare