15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Primarul din Crevenicu-Teleorman a cerut adeverințe medicale pentru… morții nedeplasabili!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Morții din Teleorman vor vota și în alegerile locale din iunie. De data aceasta, cu ajutorul urnei mobile. Primarul din Crevenicu, Iancu Adrian Constantin, și viceprimarul, Ștefănescu Petre, au întocmit o listă cu persoanele ce nu se pot deplasa la secția de votare și au cerut medicului din localitate eliberarea unor adeverințe în acest sens. Lista cuprinde 57 de cetățeni, adică peste 5% din populația cu drept de vot din Crevenicu și satul Rădulești. Printre oamenii „cu probleme medicale”, se regăsesc și trei persoane decedate, două femei și un bărbat.

Povestea este una cât se poate de reală. Joi, 25 mai, la cabinetul medicului din Crevenicu s-au prezentat primarul Iancu Adrian Constantin și viceprimarul Ștefănescu Petre, impunându-i acestuia să elibereze respectivele adeverințe. Doctorul i-a refuzat politicos, explicându-le că nu există motive temeinice medicale și că nu are chef să încalce legea.

A doua zi, cei doi au trecut la amenințări josnice. Cu un tupeu de neimaginat, l-au anunțat că îl vor da afară din cabinetul medical, că-i vor întrerupe curentul electric și că nu o să mai fie medic în localitate. Bineînțeles că medicul nu s-a lăsat intimidat. Legea e lege.

Consternat de cele întâmplate, un cetățean a depus o plângere penală la poliția orașului Videle, în care le-a relatat oamenilor legii cele întâmplate. O echipă operativă s-a deplasat la fața locului, pentru a cerceta dacă cele sesizate sunt adevărate. A fost invitat doctorul pentru a da o declarație. Acesta a confirmat întreaga poveste.

Cazul de la Crevenicu este unul de o gravitate fără precedent. Nesimțirea a atins cote alarmante. Se impune luarea măsurilor de rigoare. Cum mai poate un primar ca Iancu Adrian Constantin, care acționează în stil mafiot, să conducă destinele unei localități?!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare