25.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Gheorghe Budică, primarul din Orbeasca, a rămas, tulai Doamne, cu buza umflată

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Vineri, 27 mai, primarul comunei Orbeasca, Gheorghe Budică, s-a plâns Biroului Electoral Judeţean Teleorman. Motivul: preşedintele BEC din localitate, Lăcrimioara Maria Bivolan, nu-şi îndeplineşte atribuţiile de serviciu, conform legii 115/2015.

În susţinerea contestaţiei, primarul Budică a depus o serie de documente, printre care o notificare, una bucată copie adresată primăriei şi o alta după niscai plângeri. Tipic orbescian! Doar suntem obişnuiţi cu justiţiabilii din administraţia publică locală. Au ca prioritate de serviciu condica de… sugestii şi reclamaţii, adresată mai tuturor instituţiilor statului. Pârâcioşi, prin construcţie. În grabă, primarul Gheorghe a uitat, precum Dorel, un alt nume neaoş românesc, să depună copie şi după articolul din ziarul Informatia de Teleorman. Nu-i bai, mai este vreme!

Însă, după o analiză, conform legii, a miniaberaţiilor, mai marii BEJ Teleorman, magistraţi de profesie, respectaţi în sistemul juridic, au respins contestaţia. Cu alte vorbe, inspirate din limbajul popular, i-au dat cu flit în nară primarului Gheorghe Budică. Fără efecte normale şi morale! Asta pentru că, până la alegeri, toată lumea se aşteaptă ca primarul Budică, împreună cu pretenul său, să mai zămislească vreun teanc de contestaţii. Probabil, cu acelaşi efect. Că doar un jet în plus de ”insecticid legal” nu strică. Din contră, ajută la imunizare!

orbeasca

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare