15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Primarul Cristian Duică, dat pe mâna Parchetului pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate precum și existența conflictului de interese de natură administrativă şi penală în cazul a 24 de foști și actuali aleși locali (11 primari,  8 viceprimari, 1 fost viceprimar și 4 consilieri locali).
Printre cei vizați de ANI se află și Cristian Duică, primarul municipiului Roșiorii de Vede acesta fiind acuzat de conflict de interese.
”În calitate de primar, a încheiat un număr de opt contracte de servicii în valoare totală de 496.760,72 lei cu S.C. Modul Proiect S.A. (societate în cadrul căreia a deținut funcția de președinte al Consiliului de administrație până la data de 26 iunie 2012) și respectiv, Radio Impact 94,4 FM Roșiorii de Vede, aparținând S.C. Topro S.R.L. (societate în cadrul căreia a deținut funcția de administrator și calitatea de asociat, până la data de 26 iunie 2012), societăți comerciale cu care care s-a aflat în raporturi de muncă în ultimii 5 ani sau din partea cărora a beneficiat ori beneficiază de foloase de orice natură. Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea de către DUICĂ Cristian a infracțiunii de conflict de interese, prevăzută de art. 301 din Codul Penal al României”, se arată în comunicatul inspectorilor de integritate.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare