9.9 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 9, 2022

Poliţiştii teleormăneni au aplicat sancţiuni de peste 200.000 lei, în ultimele 72 de ore. 33 de şoferi au rămas fără permis de conducere

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ultimele 72 de ore, poliţiştii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, protejării patrimoniului şi drepturilor şi libertăţilor persoanelor, răspunzând nevoilor cetăţenilor.

Astfel, în prioada 23-25 aprilie a.c., poliţiştii au intervenit aproximativ 400 de evenimente, dintre care nu mai puţin de 377 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă-112.
Totodată, în urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat aproximativ 570 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 200.000 de lei, au reţinut 33 de permise de conducere şi au retras şapte certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice.
În ultimele 72 de ore, la nivelul judeţului au fost înregistrate trei accidente rutiere uşoare (Botoroaga, Ciolăneşti, Alexandria), soldate cu rănirea a trei persoane, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Poliţiştii teleormăneni atrag atenţia asupra necesităţii respectării normelor rutiere de către toţi participanţii la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile judeţului nu sunt imputabile doar unei categorii.
De asemenea, în ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile teleormănene, poliţiştii au constatat nu mai puţin de 10 infracţiuni, dintre care şase pentru conducere fără permis, iar trei pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind înregistrate valori de 0,61, 1,05 şi 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat (Vedea, Roşiori de Vede, Drăcşenei).
La data de 24.04.2021, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Urmăriri au desfăşurat activităţi pe linie de mandate şi persoane urmărite, fiind depistat un bărbat de 37 de ani, din comuna Mîrzăneşti, împotriva căruia Judecătoria Vaslui a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Giurgiu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare