34.6 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Plângere penală împotriva prefectului Dan Carmen Daniela și a primarului Dănuț Cuclea

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Claudiu Crăcea, consilier local Turnu Măgurele, a depus o plângere penală împotriva prefectului Dan Carmen Daniela și a primarului Dănuț Cuclea, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman. Alesul local îi acuză, printre altele, de abuz și neglijență în serviciu. În cazul primarului Dănuț Cuclea se pare că la mijloc ar fi vorba de săvârșirea unor infracțiuni în exercitarea mandatului, cum ar fi plata doar ”pe hârtie” a unor drepturi sau aprobarea unor majorări, fără ca în buget să fie prevăzut acest lucru.

În cazul prefectul Carmen Daniela Dan, plângerea penală face referire la avizul de legalitate dat pentru unele hotărâri de cosiliu local care, în opinia lui Crăcea, nu ar respecta legile în vigoare. Cu alte cuvinte, prefectul a trecut cu vederea, fără să atace în contencios administrativ, actele emise de legislativul din Turnu Măgurele.

Contactat telefonic, Claudiu Crăcea a confirmat faptul că a depus la Parchet o plângere penală împotriva celor doi, dar nu a dorit să ofere amănunte din conținutul sesizării adresată procurorilor.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare