31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Percheziţii domiciliare la hoţii de cablu telefonic

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În luna iulie 2016, persoane necunoscute au tăiat și sustras cablu telefonic din rețeaua aeriană de telecomunicații aparținând unei companii de telefonie, situată de-a lungul DJ.612, pe raza satului Merenii de Jos, jud. Teleorman. Continuând cercetările, polițiștii din Videle, cu sprijinul efectivelor Serviciilor Acțiuni Speciale Teleorman și Ilfov au efectuat în ziua de 16 august 2016 mai multe percheziții domiciliare la locuințele a cinci persoane suspecte din comuna 1 Decembrie, județul Ilfov de unde au fost ridicate mai multe obiecte folosite la săvârșirea acestor infracțiuni.

În cursul zilei de 16.08.2016 a fost continuată urmărirea penală față de suspecți, 5 bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 45 de ani, trei dintre aceștia fiind din com. 1 Decembrie, jud. Ilfov, unul din com. Stoenești, jud.Giurgiu iar ultimul din mun. Bucuresti, stabilindu-se că aceștia au sustras cablu telefonic din rețeaua aeriană de telecomunicații din județele Teleorman, Giurgiu și Bacău, fiind  cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de “furt calificat”, faptă prevazută și pedepsită de art.228 alin.1 C.pen.raportat  la art.229 alin.1 lit.b si si alin.3 lit.h din C.pen.

Față de patru dintre suspecți  a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, suspecții fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman, urmând ca în cursul zilei de 17.08.2016 să fie prezentati instanței în vederea dispunerii arestării preventive.

Acțiunea a avut sprijin din partea polițiștilor din cadrul Compartimentului Operațiuni Speciale Teleorman.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare