15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Pentru că n-a găsit hârtie igienică la sediul central al PSD, Dragnea a fost nevoit să şteargă cu… sentinţa!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Am primit de la un prieten, pe chat, un textuleţ plin de ironie: „Ca să conchidem: astăzi (n.r.: vineri, 22 aprilie) Dragnea a fost condamnat definitiv de ÎCCJ, într-un dosar de corupţie, la doi ani de închisoare, plus accesorii (nu mai poate candida şi ocupa funcţii publice), plus perioadă de probaţiune de 4 ani, plus plata cheltuielilor de judecată în sumă de 550 Lei. Dar toate acestea, cu menţinerea modalităţii de executare a pedepsei! Banii însă trebuie să-i plătească (sic!). Aşa că, Liviu, negru de supărare, s-a dus repede la sediul central al PSD, direct la toaletă. Acolo, negăsind hârtie igienică, a fost nevoit să se şteargă cu sentinţa. În acest fel, modalitatea de de executare a pedepsei s-a rezolvat. Deci, nemaiexistând acum sentinţa, Liviu e obligat să-şi vadă mai departe de treabă, acolo unde l-a trimis electoratul, la partid şi în parlament, că doar alegerile bat la uşă, nu?! Şi va fi reales, la toamnă, n-am niciun dubiu! Votează şi Prince, mai nou, la Teleorman…” Nu-l comentez.

Cert este un lucru: Liviu Dragnea este mai presus de legea bunului simţ. Să fii condamnat definitiv la doi ani cu suspendare de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru fapte de corupţie în urma trucării unei campanii electorale (fraudarea „Referendumului”) iar tu să spui că nu-ţi dai demisia deoarece „am decis sa rămân în continuare în această funcţie şi să gestionez campania electorală” este mai mult decât nesimţire. Sau, de ce nu, o formă de paranoia. Cu alte cuvinte, liderul celui mai puternic partid din România, PSD, este puşcăriaş. Ştim atâtea exemple de miniştri din statele civilizate ale Europei care, deşi nevinovaţi, şi-au dat demisia când un subaltern a comis o mică boacănă. În semn de respect pentru alegători şi ţara lor. Teleormăneanul nostru, nu! Se pişă pe justiţie şi pe morală. Colegii, plămădiţi din acelaşi aluat, îl apără. Cum îl apărau slugile comuniste pe Ceauşescu.

Dragnea consideră profund nedreaptă hotărârea instanţei. Asta demonstrează că omul e mai presus de lege, e atoateştiutor. E curat ca lacrima. N-a încălcat în viaţa lui legea. Un social-democrat sărac, care trăieşte din salariu de parlamentar. Vai de capul nostru de proşti! Îl vom vota la toamnă pentru un nou mandat de deputat, vorba amicului.

P.S.: Oare o fi contat atât de mult faptul că Liviu Dragnea a purtat pe cap, la un moment dat, kipă, acea tichiuţă specifică evreilor?!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare