Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Patru elevi de la Școala 4 din Alexandria, depistați pozitiv la testul TBC - Informatia de Teleorman
19.4 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Patru elevi de la Școala 4 din Alexandria, depistați pozitiv la testul TBC

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Analizele de laborator efectuate la Institutul ”Marius Nasta” din București au arătat că patru elevi din cei 18 testați sunt bolnavi de TBC. Micuții, cu vârsta de 7-8 ani, elevi în clasa întâia la Școala 4 din Alexandria, au rămas internați la Spitalul de Pneumoftiziologie din Capitală.

După ce marţi, unitatea de învăţământ din Alexandria a fost închisă pentru dezinfecţie generală, sâmbătă, Direcţia de Sănătate Publică Teleorman a demarat o acţiune pe linie de prevenire a TBC. Pentru 371 de elevi a fost efectuat testul cutanat de tuberculoză, rezultatul urmând a fi interpretat la începutul săptămânii viitoare. Un copil din clasa a II-a a leşinat înainte ca asistenţii medicali să-i facă testul. Medicii prezenţi i-au acordat primul ajutor, iar copilul se află în afara oricărui pericol.

Unul dintre părinţi a declarat că numărul copiilor depistaţi cu tuberculoză şi internaţi la Spitalul din Bucureşti este mult mai mare, informaţie neconfirmată de către autorităţile sanitare din judeţ.

Reamintim faptul că, luna trecută, învăţătorul clasei a fost depistat cu TBC, fiind internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Roşiorii de Vede.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Prognoza METEO pentru Teleorman. Probabilitatea de ploaie în zilele de 5 şi 6 octombrie şi după 12 octombrie

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două...

Articole similare