22.1 C
Judeţul Teleorman
marți, mai 30, 2023

Parchetul Alexandria: Un ploscean acuzat că-şi agresa părinţii a fost arestat pe motiv că a încălcat ordinul de protecţie

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

 Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În data de 14.03.2021, ora 21:00, organele de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Nanov au emis ordin de protecţie provizoriu împotriva unei persoane de sex masculin, ca urmare a agresiunilor acestuia asupra părinţilor săi. întrucât inculpatul locuia la aceeaşi adresă cu persoanele vătămate, în sarcina acestuia s-au impus obligaţiile să părăsească imobilul din comuna Plosca, jud. Teleorman şi să respecte o distanţă de 50 de metri faţă de acest imobil şi persoanele vătămate.
În data de 15.03.2021, ora 10:00, inculpatul nu a respectat dispoziţiile stabilite prin ordinul de protecţie provizoriu şi s-a deplasat la locuinţa persoanelor vătămate cărora le-a adresat injurii.
Urmare a acestor aspecte, la data de 15.03.2021, organele de cercetare penală din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Nanov au dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii prev. de art. 47 alin. (2) din Legea 217/2003 prin raportare la art. 31 alin. (1) lit. a) şi c) din Legea 217/2003(încălcarea ordinului de protecţie).
Organele de poliţie judiciară au dispus luarea măsurii reţinerii faţă de inculpat începând cu data de 15.03.2021, până la data de 16.03.2021, cauza fiind instrumentată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.
La data de 16.03.2021, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alexandria, urmare a propunerii formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria, a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile faţă de inculpat.
Facem precizarea că dispoziţia de punere în mişcare a acţiunii penale, nu este de natură să înfrângă prezumţia de nevinovăţie a inculpatului, aceasta fiind o etapă obligatorie în cadrul procesului penal, eventuala vinovăţiei urmând să fie stabilită de către instanţa de judecată.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare