8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Pachet suspect în fața Prefecturii Teleorman. SRI, jandarmii și polițiștii, în alertă!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În data de 08.09.2016, la sediul Instituției Prefectului – Județul Teleorman a avut loc un exerciţiu tactico-aplicativ sub coordonarea Direcţiei Judeţene de Informaţii Teleorman.

La aplicaţia comună privind „Intervenţia echipei pirotehnice pentru investigarea şi neutralizarea unui dispozitiv exploziv improvizat amplasat în interiorul unei clădiri”, desfăşurată la obiectivul Instituţia Prefectului judeţului Teleorman au participat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Teleorman şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman, instituţii componente ale Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului (SNPCT) din judeţul Teleorman.

Activitatea a avut ca scop dezvoltarea şi optimizarea cooperării conjugate şi flexibile a entităţilor din sistemul naţional de securitate şi consolidarea capacităţii de acţiune şi răspuns în format inter-instituţional la apariţia unei potenţiale ameninţări, precum şi crearea unui canal de comunicare reciproc şi constructiv, respectiv perfecţionarea pregătirii tuturor categoriilor de participanţi prin adaptarea tehnicilor şi tacticilor de acţiune specifice în diverse ipoteze şi scenarii posibile.

De asemenea, exerciţiul a vizat şi familiarizarea entităţilor cu aspecte de ordin legislativ în domeniul antiterorist, cu prezentarea componentelor Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului, a atribuţiilor şi responsabilităţilor acestora, evidenţiindu-se rolul Serviciului Român de Informaţii în calitate de autoritate naţională în materie.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare