31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

O mie de copii abandonați în spitale, la nivel naţional. În Teleorman, în perioada 2015 până în prezent, doar nouă bebeluși au fost părăsiți de mame

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Dacă alte familii nu se bucură de copii, din cauze obiective, altele își abandonează pe bandă rulantă nou-născuții. Peste o mie de copii au fost abandonați de mame, în spitale, anul trecut. Cauzele sunt arhicunoscute: sărăcia și, mai ales, lipsa de educație.
Cineva se întreabă: „Eu aș zice că sunt abandonați și de tați. De ce nu se pedepsește abandonul copiilor? De ce nu se dă o lege conform căreia, cei ce-și abandonează copiii să fie sterilizați și să facă inclusiv pușcărie? Dacă nu-ți supraveghezi copilul, ești pedepsit, iar dacă-l abandonezi, ai dreptul în continuare la viață sexuală, ca să mai lași și pe alții pe drumuri?!”
Teleormanul stă bine la acest capitol. În 2015, doar patru copii au fost abandonați. Doi dintre ei, de mame minore, în vârstă de 16 și respectiv, 17 ani. De la începutul anului până în prezent, sunt înregistrate cinci cazuri. Se pare că noi, sudiștii, suntem miloși și sentimentali!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare