35.8 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iulie 13, 2024

O curată lăbăreală: Dragnea l-a umilit pe Ică Florică Calotă prin telefonul dat lui Călin Popescu Tăriceanu!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Cacealmaua numirii celui de-al doilea vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Teleorman (CJT) a fost rezolvată după un contact telefonic cu Călin Popescu Tăriceanu. Aşa, de faţadă. Pentru că jocurile deja fuseseră făcute de jupânul Dragnea. O „poveste” de care ţi se face lehamite.

Liviu Dragnea, cu povara puşcăriei cu suspendare în spate, (penalul lider PSD!), continuă să tragă sforile şi să sfideze. După cum i se scoală ideea în cap. Sau, după cum i se scoală, pur şi simplu. Pentru că, dacă este să gândim la rece, totul e o lăbăreală.

La constituirea CJT, înainte de şedinţa propriu-zisă, lucrurile erau clare, în sensul că toţi consilierii PSD şi ALDE ştiau că unul dintre vicepreşedinţi va fi Alina Caţan (ALDE), sora deputatului Florică Ică Calotă. Aşteptau doar să ridice oficial două degete pentru majoritate. Însă, la un interval de timp de la începerea şedinţei, şi-a făcut intempestiv apariţia EL LIDERO MAXIMO, nimeni altul decât Liviu Dragnea. Un semn cu degetul a fost de ajuns ca doamnele şi domnii consilieri (îi puteţi numi şi tovarăşi) social-democraţi să părăsească incinta şi să-l urmeze. Li s-au alăturat şi cei de la ALDE. O oră s-au „consfătuit”. Dragnea i s-a adresat „protocolar” lui Ică: „Bă, Ică, nu va fi sora ta vice!”. Ică: „Nu se poate, aşa am stabilit, doar am bătut palma!”.

Văzând că Ică e încăpăţânat şi o ţine pe-a lui, Liviu l-a sunat pe Tăriceanu, preşedintele ALDE. I l-a dat pe „frate” la telefon, să comunice cu şeful lui de partid. Fără prea multe explicaţii, Călin i-a spus că lucrurile vor fi aşa cum zice Dragnea. Iculică al nostru s-a conformat. Mut a rămas.

Pentru că întârziase o oră la (con)sfătuirea cu ciumeţii şi a consumat apă multă, Dragnea a avut nevoie la toaletă. A tras un jet de pipi în Consiliul Judeţean, a urcat în maşină şi s-a întors la Bucureşti să-şi aranjeze mustaţa. Nu de altceva, dar avea programare şi nu se cade ca un hairstylist să aştepte. Nu-i aşa?!

(Ceilalţi consilieri PNL şi PMP, lăsaţi cu faţa în…bec, au tot aşteptat şi, la un moment dat, au părăsit sala. Unul dintre ei, vădit deranjat de gestul nesimţit al lui Dragnea, a exclamat: „Mă, dar ăstuia nu-i este ruşine? Cum îşi pemite să ne sfideze în halul ăsta?”. Răspunsul a venit pe loc, de la un „cetăţean” fan PSD: „Bă, şeful e tare! Îl doare-n p…ă, ca pe şoarece la siloz. El centrează, el dă cu capul. Că e şmecher!”)

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare