15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Ultima oră! Eugen Pîrvulescu, președinte UNIC al PNL Teleorman

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Biroul Permanent Național al PNL, întrunit în ședință, a avut pe ordinea de zi și proiectul privind desemnarea unui singur președinte în organizația județeană Teleorman.

Cu unanimitate de voturi, Eugen Pîrvulescu este, începând de astăzi, singurul președinte al liberalilor din județ. Astfel, se pune capăt unei conduceri bicefale, care, așa cum spun majoritatea primarilor liberali, a făcut mai mult rău filialei.

La prima ședință a CEX-ului, eveniment ce se va desfășura în această săptămână, este de așteptat să apară noi modificări în organigrama Biroului Politic Județean al PNL. Cine pleacă și cine vine, rămâne de văzut. Cert este faptul că Eugen Pîrvulescu, președintele UNIC al PNL Teleorman, dorește ca structura de conducere a formațiunii politice să-i cuprindă și pe toți cei 28 de primari.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare