Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Ultima oră! Eugen Pîrvulescu, președinte UNIC al PNL Teleorman - Informatia de Teleorman
29.1 C
Judeţul Teleorman
marți, septembrie 26, 2023

Ultima oră! Eugen Pîrvulescu, președinte UNIC al PNL Teleorman

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Biroul Permanent Național al PNL, întrunit în ședință, a avut pe ordinea de zi și proiectul privind desemnarea unui singur președinte în organizația județeană Teleorman.

Cu unanimitate de voturi, Eugen Pîrvulescu este, începând de astăzi, singurul președinte al liberalilor din județ. Astfel, se pune capăt unei conduceri bicefale, care, așa cum spun majoritatea primarilor liberali, a făcut mai mult rău filialei.

La prima ședință a CEX-ului, eveniment ce se va desfășura în această săptămână, este de așteptat să apară noi modificări în organigrama Biroului Politic Județean al PNL. Cine pleacă și cine vine, rămâne de văzut. Cert este faptul că Eugen Pîrvulescu, președintele UNIC al PNL Teleorman, dorește ca structura de conducere a formațiunii politice să-i cuprindă și pe toți cei 28 de primari.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Județul Teleorman, sub Cod Galben de intesificări ale vântului până miercuri, la ora 21.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare- Cod galben de intensificări ale vântului-, valabilă de astăzi, ora 10.00,...

Articole similare