8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Moartea poate veni oricând pe podul de pe râul Vedea…

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Podul de pe râul Vedea, situat pe DE 70, reprezintă un real pericol pentru conducătorii auto, dar şi pentru pietonii care-l traversează. Oricând ne putem aştepta la un dezastru. În urma unui studiu, construcţia necesită reparaţii capitale. Traficul intens spre sudul ţării, mai ales înainte de a se construi şoseaua de centură, i-a scăzut vizibil rezistenţa. E de ajuns să te postezi sub el când circulă un camion de tonaj mare şi să observi pur şi simplu cum se ondulează lateralele. Dacă privim balustradele, ne dăm seama că una dintre ele este lăsată într-o parte, din cauza uzurii podului.
În urmă cu ani de zile, primăria Alexandria a apelat la parlamentarii teleormăneni să intervină pe lângă Ministerul Transporturilor, în sensul de a aloca suma de bani necesară pentru consolidare şi reparaţii capitale. Un deputat a răspuns în zeflemea: „Eu sunt în Parlament să fac politică, nu să repar poduri!”
Lucrurile sunt extrem de complicate. În condiţiile în care s-ar demara un proiect de consolidare, traficul ar trebui deviat prin râul Vedea, asta însemnând construirea unui pod provizoriu. Doamne fereşte de un dezastru, că atunci se vor găsi soluţii!

Liviu B.

pod

pod1

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare