8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Liberalii Eugen Pîrvulescu și Daniel Fierăscu construiesc împreună viitorul roșiorenilor

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Vineri, 27 mai, Eugen Pîrvulescu, candidatul PNL pentru Consiliul Județean Teleorman, și Daniel Fierăscu, candidatul liberalilor la primăria din Roșiorii de Vede, s-au aflat în mijlocul oamenilor, în târgul săptămânal din Roșiori. Mesajul transmis de cetățeni a fost unul simplu: vor schimbarea cu orice preț. Printre reproșurile aduse PSD se numără lipsa investițiilor, a locurilor de muncă și opacitatea din administrația publică locală și județeană.

Daniel Fierăscu a susținut în fața sutelor de cetățeni că prioritățile mandatului de primar vizează dezvoltarea comunităţii şi atragerea investitorilor privaţi, cu accent deosebit pe relansarea tinerilor, prin atragerea de Fonduri Europene.

La rândul său, Eugen Pîrvulescu a garantat faptul că municipiul Roșiorii de Vede va reprezenta un capitol special pe agenda sa de lucru, ca viitor președinte al CJ Teleorman.

”Pe 5 iunie aveți ocazia să-l readuceți pe Daniel Fierăscu în funcția de primar al orașului dumneavoastră. Îl cunoașteți. Îi știți istoria din spatele dumnealui. Ați avut timp opt ani de zile să faceți comparație. Sunt convins că v-ați decis. Roșiorii de Vede are nevoie mai mult ca oricând de un edil șef ca Daniel Fierăscu. Cu siguranță, vă amintiți de toate proiectele realizate sub administrația domniei sale.

Nu e un secret pentru nimeni că roșiorenii sunt oameni cu personalitate, care cântăresc bine înainte de a lua o decizie. Aproape de fiecare dată au dat dovadă de înțelepciune. Sunt convins că și de data aceasta se va întâmpla la fel.

Ca viitor președinte al Consiliului Județean Teleorman,  municipiul dumneavoastră se află pe lista mea de priorități în ceea ce privește demararea unor proiecte de modernizare rapidă. E păcat ca un vechi târg, cu accente culturale aparte, să nu beneficieze de un proces de transformare. Merită!Numai împreună putem reuși. Doamne ajută!”, a declarat Pîrvulescu.eugen1eugen2eugen3

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare