31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Campanie electorală murdară a PSD-ului, la Troianul. Primarul Ionel Neagu nu cedează presiunilor

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ascultând orbeşte indicaţiile preţioase trasate de partidul Stat, organizaţia locală a PSD, în frunte cu candidatul la funcţia de primar al comunei, Scarlat Alexandru, secondat de echipa sa de consilieri şi colaboratori, observând că nu au succes în deplasările electorale prin comună, că oamenii îi tratează cu indiferenţă, au început o campanie mincinoasă şi provocatoare împotriva candidatului PNL-Neagu Ionel şi a echipei sale. Printre cei care se dedau la astfel de mizerii se numără fostul primar Tudorică Marian, fostul viceprimar Stoian Dumitru, fosta directoare Glinţă Niculina, actuala directoare Călin Ionela şi controversatul preot- Bâră Doru. Mai întâi, au început plângerile penale, sesizări la poliţie, chemări la IPJ Teleorman pentru declaraţii (mai mult pentru intimidare), dar toate s-au dovedit a fi minciuni şi făcături tipic psd-iste.

Mai mult, sub înaltul patronaj al preşedintelui C.J Teleorman au început să-şi asume obiective din platforma program aparţinând PNL şi a candidatului Neagu Ionel. Ca atare, trebuie să le amintim celor de la PSD, că proiectul ,,Alimentare cu apă” nu a fost semnat de PSD, ci de Ministerul Dezvoltării şi de actualul primar, ordinul de începere al lucrărilor a fost dat de Neagu Ionel şi nu de contracandidatul mincinos-Scarlat Alexandru. La fel şi dispoziţia de desemnare a dirigintelui de şantier care a fost dată şi semnată de primar Neagu Ionel. Deci, numele Scarlat Alexandru nu se regăseşte pe nici un document oficial sau neoficial. Cu alte cuvinte, Scarlat nu şi-a asumat vreodată o acţiune sau proiect, fiind prea mic pentru obiective atat de mari, lucru ştiut şi de şefii săi de partid care, iniţial, nici nu l-au vrut candidatul PSD pentru primăria Troianul.

De asemenea, la ultimele şedinţe ale Consiliului Local, consilierii PSD au votat împotriva a două proiecte importante pentru populaţie şi anume: decolmatarea râului Urlui (situaţie cerută imperios de către Apele Bazinale Argeş-Vedea şi Ministerul Mediului) şi schimbarea vechilor lămpi de la iluminatul public cu unele economice, moderne. Dar nu numai că au votat împotrivă, blocând derularea proiectelor propuse de primar, dar promit că le vor face ei după alegeri. Dar pentru aceasta trebuie îndeplinită cel puţin o condiţie: să câştige alegerile, ceea ce pentru PSD este un obiectiv foarte îndepărtat, ceva de genul ”vrabia mălai visează”

Ca atare, doamnelor şi domnilor PSD-isti, nu mai umblaţi cu cioara vopsită! Nu mai ameninţaţi şi intimidaţi candidaţii şi simpatizanţii PNL! Domnul primar Neagu Ionel a reuşit să realizeze în doi ani, cât nu a făcut Tudorică în 10 ani. Lasaţi-l să continue ceea ce a început. Lasaţi-l să schimbe faţa acestei localităţi! Nu-i mai ţineţi pe oameni sub teroare şi în sărăcie pentru a-i putea manipula uşor. Alegătorii din comuna Troianul nu vor să dea vrabia din mână (PNL) pe cioara de pe gard (PSD)!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare