29.2 C
Judeţul Teleorman
luni, septembrie 25, 2023

Jandarmeria Teleorman continuă acţiunile de prevenire şi combatere a sustragerii de energie electrică

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În cursul săptămânii trecute jandarmii teleormăneni au continuat acţiunile de prevenire şi combatere a furtului de energie electrică în judeţ, în colaborare cu lucrătorii societăţii care furnizează energie în zonă, având ca destinaţie: marţi-comuna Smârdioasa, exclusiv pentru prevenirea acestui fenomen, miercuri, municipiul Alexandria şi comuna Buzescu, pentru prevenire şi combatere, iar vineri, comunele Brânceni si Smârdioasa. Acţiunile au fost de scurtă durată şi au fost întocmite dosare cu actele de sesizare pentru 6 fapte de „furt”, conform Codului Penal şi „folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea”, conform Legii 123/2012 privind energia electrică şi gazele naturale. Acţiunile noastre în acest sens vor continua şi în perioada următoare.

Jandarmeria Teleorman nu neglijează acest aspect, drept pentru care desfăşoară frecvent astfel de acţiuni pentru prevenirea şi stoparea fenomenului infracţional în acest domeniu. Faptele descrise reprezintă un real pericol pentru viaţa şi integritatea fizică a persoanelor ce le săvârşesc, racordarea clandestină la instalaţiile electrice provocând un număr mare de victime în fiecare an.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În luna iulie, câştigul salarial mediu la nivelul judeţului Teleorman a fost de 3.278 de lei

Ultimul raport dat publicităţii de către Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman arată că, în luna iulie 2023, câştigul salarial...

Articole similare