31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Ervin Zelch, omul PMP la Alexandria, pe ”lista rușinii” publicată de ANAF

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ervin Zelch, candidatul PMP pentru primăria Alexandria, surprinde pe zi ce trece. În mod neplăcut, evident. Neinspirat în declarații, în atitudine și comportament, junele candidat pare că nu a înțeles diferența între ceea ce înseamnă să fii un om integru și joaca în parcul de copii, cu tobogane, leagăne și călușei.

Zilele trecute, ANAF a dat publicității documentul cu persoanele fizice care au datorii la stat mai mari de 1500 de lei. Pe lista rușinii se găsesc nume cu notorietate în județul Teleorman. De la oameni de afaceri sau politicieni, de la candidați pentru primării sau Consiliu Județean.

În tabelul penibilului, Ervin ocupă un onorant loc. Are de dat către bugetul statului aproximativ 29 de milioane de lei vechi și alte 7,6 milioane de lei vechi către bugetul de asigurări sociale de stat.

Un alt personaj cu lipici la buzunar este actualul deputat PSD, Valentin Boboc. Alesul poporului a uitat să se achite de obligațiile fiscale iar acum este dator la bugetul statului cu aproximativ 20 de milioane de lei vechi.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare