23 C
Judeţul Teleorman
duminică, iulie 3, 2022

În comuna Vârtoape s-a dat startul competiţiilor sportive “Crosul 1 Decembrie” şi “Cupa Satului la fotbal”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Într-o organizare de excepţie, aşa cum se întâmplă de fiecare dată, vineri, 3 decembrie, în comuna Vârtoape s-a dat startul celei de-a 15 ediţii a competiţiei sportive “Crosul 1 decembrie”, la care au participat elevii claselor I-VIII din Vârtoape, Gărăgău, Olteni şi Rădoieşti. Evenimentul a fost organizat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport Teleorman, cu sprijinul material şi logistic al primăriei din localitate. La finalul competiţiei, desfăşurată pe categorii de vârstă, câştigători au fost: fete-Rădulescu Ioana (cls I-II), Sandu Alexandra (cls III-IV), Tache Corina (cls V-VII) şi Savu Mihaela (cls VII-VIII) iar la băieţi Ursaru Marian (cls I-II), Oprescu Ionuţ (cls III-IV), Cristea Alexandru (cls V-VII) şi Dumitru Darius (cls VII-VIII).
Premiile au constat în diplome, oferite de către primarul comunei Vârtoape Stancu Petre, el însuşi un împătimit al sportului.
În aceeaşi zi, pe stadionul din localitate a avut loc şi prima etapă, din ediţia a treia, a “Cupei Satului la fotbal”, întrecere la care au participat elevii sub 13 ani, câştigătoare fiind echipa din Vârtoape. Premiile au fost oferite de către preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan, şi au constat în mingi de fotbal.
Iar în localitatea Vârtoape, sportul pentru cei mici va avea un viitor frumos şi datorită implicării profesorilor de educaţie fizică şi sport Cornoiu Dorin-directorul şcolii din comuna şi Ciuplea Marian.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare