12.8 C
Judeţul Teleorman
joi, februarie 22, 2024

”Nunta de aur”, celebrată și în acest an la Alexandria

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În această perioadă premergătoare sărbătorilor de iarnă, 52 de cupluri din Alexandria, care anul acesta au împlinit 50 de ani de când au spus ”DA” în fața ofițerului Stării Civile, au fost premiate conform tradiției.
Din cauza restricțiilor legate de pandemie, pentru a menține siguranța sanitară și totodată pentru a nu-i expune unei posibile îmbolnăviri, premierea a avut loc și în acest an la domiciliul cuplurilor celebrate. Astfel, familiile care au petrecut o jumătate de secol împreună au fost vizitate de către doamna Ene Ionela, viceprimarul municipiului Alexandria, pentru a fi felicitate și premiate.
Fiecare cuplu premiat a primit din partea municipalității diplomă de fidelitate, 600 de lei, produse igienico-sanitare (măști și dezinfectant) dar și produse donate de lanțul de farmacii Catena.
Într-un cadru restrâns, dar cu aceleași emoții în voce și în privire, cei premiați au deschis porțile caselor dar și ale sufletelor, depănând amitiri de la ziua cea mare.
Felicităm, pe această cale, cuplurile care au sărbătorit ”Nunta de aur” și le dorim multă sănătate!
”La Mulți Ani!”

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare