29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

În atenția prefectului ”apolitic”! Mizerii electorale! De data asta, la Țigănești!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Deși, legea alegerilor locale, legea 115/2015, art. 115, al. 4, lit k, interzice odată cu începerea campaniei electorale orice banner cu un candidat la orice demnitate publică, la Țigănești legea este făcută pentru a fi încălcată de primarul Gelu Pisică.

Concret, pe sediul primăriei comunei Țigănești, dar și pe sediul Poliției!!!(atenție prefectul apolitic, Dan Carmen Daniela) tronează două afișe de 2/2 cu chipul primarului în funcție și a președintelui PSD, Liviu Dragnea. Doar că afișele erau din 2012 cu sigla USL. Să fie vorba de prostie, de lipsă de resurse, de șmecherie ieftină, având în vedere că pe afiș era nu doar sigla PSD, ci și a PNL și PC?  Nu știu, absurdul deciziilor unor primari din mediul rural, ce cred că odată cu votul primit de la cetățeni îi face să fie vătafi, nu administratori ai intereselor cetățenilor pe care îi reprezintă, nu mai miră pe nimeni!

De altfel domnul Pisică, primarul, om de vază în dedicațiile muzicale de la cărciuma personală, nu este la prima abatere. Domnia sa a instaurat în comuna Țigănești o adevărată teroare, fiind mai mult temut decât respectat. Poate se trezesc (autoritățile apolitice, în frunte cu prefectul Dan) cu această ocazie și iau măsuri pentru a se evita viitoarele aspecte negative electorale. Și reprezentanții Biroului Electoral Local sau Județean sau ai Poliției județului Teleorman! E ridicol ca legea să fie încălcată tocmai de instituția care se ocupă cu aplicarea ei, prin faptul că a acceptat să fie pus un banner pe clădirea secției de Poliție Țigănești!
P.S. Pozele au fost luate din mersul mașinii, „gealații” primarului vegheau la respectarea legii impuse de el!IMG_20160506_153646

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare