20.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Glumă sinistră: Florin Marin, din Alexandria, și-a înscenat moartea pe pagina de facebook

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Florin Marin, în vârstă de 26 de ani, din Alexandria, fost director la Depozitul de Calculatoare (2013-2015) din oraș, a făcut cea mai sinistră glumă a vieții sale.A postat pe propria-i pagină de facebook o fotografie cu portretul lui, încadrată de două lumânări. Sub ea, a scris: „Nu te vom uita niciodată!”. Zvonul s-a răspândit imediat, apărând fel și fel de variante despre „moartea” acestuia. Ba că a fost găsit spânzurat, ba că a luat o doză mare de medicamente, ba că a băut nu știu ce substanță otrăvitoare.

Prietenii au rămas consternați. Comentariile nu au încetat să apară pe pagina personală: „Costy FieraruSăracul de el. Dumnezeu sa te ierte! Îngerii să te vegheze;Vali AlexandruDumnezeu sa-l ierte, păcat ca ai plecat dintre noi așa devreme.; Costy FieraruNu trebuia să te sinucizi aveai toată viața înainte. păcat;

Alina Diana MarinescuIubea viata, era carismatic, de treaba si foarte dragut. Dumnezeu sa te aiba in paza lui Florin, ai calatorit spre paradis inger pierdut printre ploi de stele.;Costy FieraruAi fost un al doilea frate pentru mine. Nu trebuia să pleci acolo.;Violeta IspasAvea cele mai bune glume de autobaza… trist; Ga Bone????????????????????????????????????????; Floriiy C AlexyaBaii ce sa intamplat???? Este vreo gluma?Cum sa intamplat? Tocmai el?”.

Un gest teribilist, care ține mai degrabă de psihiatrie. Ca totul să fie credibil, el s-a „ajutat” de un cont fals, pe numele de Alina Diana Marinescu, de pe care a transmis poza cu pricina.

Florin a declarat cu nonșalanță că „am vrut să văd cine-mi este prieten, cine este aproape de mine…”

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare