Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Exclusiv! ”Sinucigașul” din Alexandria a declarat: ”Prietenii au venit cu lumânări la capul meu”! - Informatia de Teleorman
13.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Exclusiv! ”Sinucigașul” din Alexandria a declarat: ”Prietenii au venit cu lumânări la capul meu”!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

”A fost o glumă banală” a declarat  Florin Marin, în exclusivitate pentru cotidianul Informația de Teleorman. Alexăndreanul nu-și explică nici acum ce a vrut să demonstreze prin farsa pusă la cale pentru prieteni și necunoscuți.

”A fost un joc al vieții, pentru a afla cât de mult sunt iubit de familie și cunoscuți, fără să-mi dau seama că, pentru cei care m-au cunoscut, va fi coșmarul existenței lor”, a spus Florin.

Imediat după ce a postat pe o pagină de socializare, că a trecut în lumea celor drepți, Florin s-a trezit la ușă cu jerbe și buchete de flori, în amintirea prietenului lor.

Florin Marin a afirmat că, la poarta sa, au venit cunoscuți și persoane din municipiul Alexandria, ce au aprins o lumânare, în memoria sa. După teribila întâmplare, Florin regretă situația.

Însă, spune cu nonșalană, că a dorit să afle câți prieteni are lângă el și cine sunt persoanele care i-au dorit binele… cât timp era în viață!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

SPORTIVII DE LA CSM ALEXANDRIA KARATE AU REPREZENTAT ROMÂNIA CU SUCCES LA MONDIALELE DE KARATE SKDUN DIN GRECIA

În perioada 29.09-01.10.2023, Sala Sporturilor "Tasos Kampouris Kanithou" din Chalkida, Grecia a găzduit ediţia a 30-a CAMPIONATULUI MONDIAL de...

Articole similare