29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Petrică Jimi Afumatu, candidat PNL la funcția de primar al comunei Nanov: „Vom demara urgent lucrările de alimentare cu gaze naturale”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În sfârșit, Nanovul are un candidat energic, cu spirit organizatoric, echilibrat și care își dorește din tot sufletul să schimbe fața comunei unde trăiește. Petrică Jimi Afumatu este candidatul PNL la funcția de primar:

„Am împlinit de curând vârsta de 41 ani, de profesie economist, sunt căsătorit și am doi copii. Sunt născut în Nanov, am crescut și am copilărit pe  străzile din Nanov, în mijlocul nanovenilor și cunosc problemele lor, de aceea vreau să încerc să fac ceva pentru ei și, împreună cu echipa de consilieri, să le ușurăm viața și să aducem comuna noastră acolo unde îi este locul: între primele din județ!                                                 

Nanov este o localitate învecinată Alexandriei, cu un buget din care se pot realiza multe lucruri benefice pentru locuitorii ei, dar este nevoie de o persoană și de o echipă cu multă responsabilitate și cu o mare dorință de a lăsa ceva în urma sa.

DORESC sa fac totul pentru copiii noștri, ca viața lor să fie mai frumoasă, să se mândrească de faptul că sunt nanoveni, nu doar să râvnească la ce văd în alte localități. Pentru părinții și bunicii noștri, doresc să le ușurez poverile bătrâneții, prin crearea unor facilități atât de necesare și normale.

VOI depune toate eforturile să transform Nanovul într-o comună modernă, curată și civilizată.

Ne dorim drumuri comunale asfaltate, dorim ca lucrările de canalizare să fie finalizate în toată comuna, să fie executate conform proiectului, dorim ca apa care alimentează localitatea și pe care oamenii o au în gospodării să fie potabilă, nu să-ți fie teamă să o consumi, riscându-ți sănătatea.

Vom demara urgent lucrările de alimentare cu gaze naturale. Nu voi aștepta să treacă încă patru ani fără a face ceva util pentru localitate, încercând să fac ceva doar atunci când se apropie alegerile.

Pentru prima dată, și comuna noastră va realiza proiecte și va accesa fonduri fie externe, fie guvernamentale, cu ajutorul cărora vom realiza o reală dezvoltare a comunei noastre.

În școli vom crea condiții moderne pentru elevi, oprind astfel transferul acestora spre învățamântul urban, utilând fiecare sală de clasă cu tot ceea ce este necesar.

Locuitorii comunei vor beneficia de internet si wireless gratuit, având astfel acces nelimitat la informație.

Vom elimina pericolul poluării aerului și mediului înconjurator prin noxele eliminate acum de către anumiți agenți economici din localiatate, care nu respectă întocmai condițiile legii de a proteja sănătatea oamenilor, prin filtre de evacuare corespunzătoare.

Vom moderniza dispensarul medical și vom înființa un cabinet stomatologic atât de necesar pentru oamenii din comună, evitând astfel deplasarea la Alexandria, pentru unii această deplasare fiind foarte costisitoare.

Pentru diminuarea si prevenirea actelor de vandalism, a furturilor din gospodării și a scandalurilor, vom reînființa serviciul de pază și o patrulă stradală, menite să asigure siguranța cetățeanului. Vom instala un system de supraveghere video în toată comuna.

Voi fi un primar al tuturor cetățenilor din Nanov, indiferent de culoarea politică a fiecăruia, indiferent de etnie, de situația materială și de zona unde își are domiciliul: nu vor fi diferențe între nanoveni, toți vor fi respectați în mod egal.

Crearea locurilor de agrement și a celor de joacă pentru copii vor fi si ele pe lista de priorități. Va fi angajată o persoană în cadrul primariei, care se va ocupa de rezolvarea tuturor problemelor cetățenilor, eliminându-se birocrația.

COMUNA NANOV VA INTRA ÎN NORMALITATE. VOI FI UN PRIMAR AL TUTUROR CETĂȚENILOR! SUNT PENTRU INTRAREA ÎN NORMALITATE!”

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare