29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

(Felii de viaţă) Tatăl a trăit cu cele trei neveste ale propriului fiu

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Un personaj pitoresc, rupt dintr-o poveste de viaţă urâtă şi dizgraţioasă a impresionat negativ şi totodată a atras ura şi dispreţul sătenilor dintr-o localitate apropiată Alexandriei. Pitic, cu o burtă cât o albie, mergând precum o raţă, Radu era pensionat pe caz de boală, cu un venit lunar bunicel. Puţea de puturos. Îl vedeai vara la masă, sub umbra unui nuc din faţa casei care stătea să cadă, cu castronul de ciorbă de găină fierbinte şi un ardei iute roşu, uscat, în faţă, şi mămăliga răsturnată pe cârpător. Ţipa la nevastă-sa, o femeie căreia nu i se auzea gura, să-i aducă o cană cu apă rece din fântână. Transpiraţia şi gâfâitul nu-l părăseau nici iarna.

Radu avea un singur băiat, Nae. Puţin cocoşat, muncea pe şantier de dimineaţă până seara. S-a însurat cu o femeie frumoasă, blondă cu ochii verzi, dar slabă la minte. Era „disponibilă” pentru toţi. Dacă voiai să o ai, nu te costa nimic. O anunţai iar ea stabilea ora din noapte pentru întâlnire, când toată familia dormea dusă. De obicei, în fundul grădinii.

Se tot auzea prin sat că trăieşte cu socrul. Un curios i-a urmărit când cei doi au mers să strângă vreascuri din pădure şi i-a prins în fapt.

Femeia a primit o ofertă de căsătorie de la un şofer de tir din Reşiţa. Şi-a părăsit căminul conjugal şi pe cei doi băieţi şi nu s-a mai întors niciodată la Nae. Bărbatul, în scurt timp, şi-a găsit pe alta. Părea o fată bună, amărâtă, pusă pe treabă. Dar situaţia s-a repetat. Tatăl lui a „cucerit-o” şi pe a doua noră. La scurt timp după ce s-a aflat, s-a destrămat şi a doua căsătorie a lui Nae. Parcă era un făcut ca cel care i-a dat viaţă să-i pângărească nevestele.

Nae, în simplitatea şi cuminţenia lui, a suferit mult. S-a decis să se însoare şi a treia oară. Cu o femeie cu trei copii. I-a adus pe toţi în curtea lui şi i-a iubit ca pe propriile odrasle. Dar tatăl, un monstru, s-a culcat şi cu aceasta. Îi dădea bani şi-i făcea cadouri. S-au despărţit. Radu a murit la scurt timp după ultimul eveniment. Avea inima înfăşurată în grăsime şi a făcut infarct. S-a dus şi Nae. Cancer la plămâni. Băiatul cel mic a reuşit s-o convingă pe maică-sa să-l primească la Reşiţa. Cel mare, a ajuns în puşcărie. A ştrangulat-o cu sârmă de balot pe o vecină în vârstă, după ce a violat-o, în pădurea din apropierea satului. Bătrâna a fost găsită fără suflare, despuiată, cu beţe înfipte în vagin şi anus…

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare