35.8 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iulie 13, 2024

Eugen Pîrvulescu, preşedinte PNL Teleorman: ”Proporţiile dorinţei PSD-ului de a îngrădi drepturile democratice ale cetăţenilor sunt greu de imaginat”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman, contestă în termeni duri „boicotarea alegerilor” de către social democraţi, afirmând că „proporţiile dorinţei PSD-ului de a îngrădi drepturile democratice ale cetăţenilor sunt greu de imaginat”.
„Cu fiecare ieşire publică a liderilor săi, PSD demonstrează că nu a înţeles cum funcţionează democraţia şi nici că dreptul la vot este unul fundamental care trebuie respectat chiar şi atunci când nu le convine. La fiecare alegeri electorale, PSD-ul pare să uite că trăim într-o ţară democratică, iar dispreţul pe care îl afişează faţă de cetăţeni şi drepturile acestora atinge de fiecare dată noi dimensiuni. La alegerile prezidenţiale din 2014, social-democraţii au suprimat dreptul de vot al Diasporei. Victor Ponta şi echipa lui de atunci au profitat de toate instrumentele pe care le-au avut şi au reuşit să încalce dreptul fundamental a mii de români.
La scurt timp de la dezastrul alegerilor din Diaspora vedem că Liviu Dragnea a învăţat de la Victor Ponta lecţia dispreţului faţă de români. Chiar mai mult decât atât, noul preşedinte PSD pare că îl întrece în ceea ce priveşte ticăloşiile politice pe fostul lider social-democrat. Liviu Dragnea vrea ca la alegerile locale de anul acesta să manipuleze voinţa electorală a cetăţenilor prin organizarea alegerilor locale într-un singur tur de scrutin. Proporţiile dorinţei PSD-ului de a îngrădi drepturile democratice ale cetăţenilor sunt greu de imaginat. Boicotarea alegerilor nu reprezintă doar un abuz electoral, dar şi un şantaj la adresa actualului Guvern, şantaj menit să împiedice înfăptuirea voinţei cetăţenilor: alegeri locale în două tururi de scrutin”, se arată într-un comunicat de presă al liderului liberal.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare