Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Ervin Zelch, un parvenit ce se vede Mesia al Alexandriei! - Informatia de Teleorman
13.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Ervin Zelch, un parvenit ce se vede Mesia al Alexandriei!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ervin Zelch, patronul unei firme de pompe funebre, un fel de designer care-i găteşte pe morţi pentru lumea de dincolo, se vrea neapărat şi obligatoriu primar al municipiului Alexandria!

Membru al Partidului Mişcarea Populară, pentru tânărul politician lupta pentru câştigarea reşedinţei de judeţ pare mai mult o aventură. O aventură „gen Lalite”, dar cu o altă abordare, puţin mai modernă, mai spălată şi chiar apretată…

Campania electorală a început-o la sfârşitul anului trecut, când şi-a pus mecla pe un calendar de buzunar, benefic exclusiv femeilor conservatoare care, lunar, încercuiesc data când se opreşte mestruaţia, ca să nu rămână gravide. Şi cam atât!

Fără un program politic coerent, Ervin ne etalează, într-o postare pe o pagină de socializare, dezastrul ce se reliefează în municipiul Alexandria. Asta pentru că nu este marţian ci, aşa cum „glăsuieşte”, „trăiesc printre oameni, vin dintre oameni şi voi rămâne permanent alături de ei”. Eeee, nici chiar permanent! Doar până la un punct, că doar nu te erijezi în Luceafărul lui Eminescu!

Şi văicăreala continuă:  „caut în fiecare zi loc de parcare, astfel încât să nu afectez circulaţia pietonilor (lucru aproape imposibil), nu am blocul reabilitat termic, dau cu maşina în fiecare zi în aceleaşi gropi, ca şi voi. Nu beneficiez de trotuare amenajate şi nu mă simt în siguranţă pe strazile Alexandriei, ca şi voi”. Păi, maestre Ervin, e bine că ai maşină! Altfel, dădeai în gropi ca… nătărăul!

„Proiectul meu pentru Alexandria este unul simplu” (noi zicem că…simplist!), mai spune nenea Ervin. Normal, doar n-o fi fraier să aibă unul… complex, care să pună capăt sărăciei sau dictaturii din administraţia pubică locală.

Este tânăr şi orice zbucium îi poate dăuna grav sănătăţii iar, spre bătrâneţe, poate să rămână cu sechele! Şi cum Domnul este în tot şi în toate, „neaoşul” teleormănean, aterizat pe meleagurile noastre în urmă cu numai câţiva ani, încheie mesajul cu un pios „Aşa să ne ajute Dumnezeu!”. Doar este absolvent al Facultăţii de Teologie Ortodoxă, iar fariseismul printre „ăştia” este la el acasă, nu?!

Neispirat personajul! Mai bine punea o reclamă de genul: „Promoţie la coşciuge! Cumperi unul acum şi, până pe 5 iunie, al doilea este la preţ redus. Şi asta nu e tot! Prescura este din partea casei! Grăbeşte-te, stcocul este limitat!”. Ş-atunci să vezi electori la poarta lui!

Însă, partidul a dat, partidul a luat. Vorba unui prieten: „Popă ne mai trebuia la primăria Alexandria, că Draci am avut destui!”

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

SPORTIVII DE LA CSM ALEXANDRIA KARATE AU REPREZENTAT ROMÂNIA CU SUCCES LA MONDIALELE DE KARATE SKDUN DIN GRECIA

În perioada 29.09-01.10.2023, Sala Sporturilor "Tasos Kampouris Kanithou" din Chalkida, Grecia a găzduit ediţia a 30-a CAMPIONATULUI MONDIAL de...

Articole similare