Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Patru teleormăneni infectaţi cu virusul gripei porcine. Doi au decedat - Informatia de Teleorman
28.1 C
Judeţul Teleorman
marți, septembrie 26, 2023

Patru teleormăneni infectaţi cu virusul gripei porcine. Doi au decedat

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

”Activitatea gripală evoluează cu intensitate medie, cu extindere regională în zona sudică (Bucureşti, Constanţa, Olt, Dâmboviţa, Argeş), cu focare sau cazuri sporadice în unele judeţe, morbiditatea prin infecţii respiratorii acute a fost comparabilă cu cea înregistrată în săptămâna precedenta şi s-a încadrat în intervalul aşteptat”, se arată într-un Raport dat publicităţii de Centrul Naţional de Supraveghere şi Cntrol al Bolilor Transmisibile.

În săptămâna 14.03.2016-20.03.2016 s-au înregistrat la nivel naţional 288 cazuri de gripă/ILI, comparativ cu 551 cazuri înregistrate în S 11/2015, 37 cazuri de Infectie Respiratorie Acută Severă (SARI), la fel ca în săptămâna precedenta şi cu 9 mai multe faţă de aceeaşi perioadă a sezonului anterior.

Au fost comunicate 8 decese noi la cazuri de SARI confirmate cu virus gripal, toate cu virus gripal sezonier A(H1). Numărul de decese noi raportate a fost cu 2 mai mare faţă de săptămâna precedenta.

La nivelul judeţului Teleorman, au fost confirmate patru cazuri de îmbolnăviri cu virusul gripei porcine, iar două persoane au decedat din cauza virusului gripal.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Județul Teleorman, sub Cod Galben de intesificări ale vântului până miercuri, la ora 21.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare- Cod galben de intensificări ale vântului-, valabilă de astăzi, ora 10.00,...

Articole similare