25.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

A refuzat să oprească la semnalul poliţistului

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ziua de 25 martie, o patrulă mixtă, formată dintr-un poliţist şi un jandarm,  a efectuat semnalul regulamentar de oprire pe Şoseaua de Centură din partea de S-V a municipiului Alexandria asupra unui autoturism de teren care a refuzat să oprească, acesta părăsind partea carosabilă.

Autoturismul respectiv şi-a continuat deplasarea în extravilanul oraşului, pe câmp, poliţiştii pornind în urmărirea acestuia, cu sprijinul unui alte patrule de poliţişti. Autoturismul de teren a fost abandonat iar ocupanţii au fugit, pentru prinderea lor fiind necesară folosirea armamentului din dotare, fiind efectuat un foc de avertisment în plan vertical. Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 45 ani din Alexandria, care emana halenă alcoolică, acesta având suspendat dreptul de a conduce din 13.12.2015.

Cel în cauză a refuzat să fie testat alcoolscop, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, şi „refuzul de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare